HTC a prezentat două smartphone-uri. Ce caracteristici au noile telefoane

Postat la 20 septembrie 2012 50 afişări

Compania taiwaneză HTC a prezentat două smartphone-uri cu sistem de operare Microsoft Windows Phone 8, care vor fi disponibile din luna noiembrie la preţuri încă necunoscute şi par poziţionate în concurenţă directă cu noile modele Nokia Lumia dezvăluite pe 5 septembrie.

Designul modelelor HTC Windows Phone 8X şi 8S este o noutate în gama companiei taiwaneze, iar specificaţiile tehnice sunt caracteristice smartphone-urilor premium prezente pe piaţă.

Modelul 8X are ecran multitouch cu diagonala de 4,3 inci şi rezoluţie HD 720p, procesor dual-core cu frecvenţa de 1,5 GHz, 1 GB de memorie RAM, 16 GB stocare internă fără posibilitatea adăugării unui card microSD, grosimea de 10,1 milimetri şi cântăreşte 130 de grame. Bateria are capacitatea de 1.800 mAh. Camera foro este de 8 megapixeli cu flash şi poate înregistra secvenţe video la rezoluţia HD 1080p. Telefonul este compatibil cu reţelele de date de mare viteză LTE.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
HTC,
smartphone-uri,
telefoane
/actualitate/htc-a-prezentat-doua-smartphone-uri-ce-caracteristici-au-noile-telefoane-10099530
10099530
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.