Hoţi din locuinţe, prinşi după o urmărire ca-n filme

Postat la 20 iulie 2013 83 afişări

Poliţiştii bucureşteni au prins în flagrant, în noaptea de vineri spre sâmbătă, patru membri ai unei grupări infracţionale specializate în furturi din locuinţe, care au cauzat un prejudiciu de cca 87.000 de lei.

Hoţi din locuinţe, prinşi după o urmărire ca-n filme

Poliţiştii de la D.G.P.M.B - Serviciul de Investigaţii Criminale sector 4, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, au documentat în ultimele două luni activitatea unei grupări infracţionale, specializată în furturi din locuinţe de pe raza municipiului Bucureşti.

Vineri noaptea, în jurul orei 03.30, poliţiştii au depistat patru bărbaţi, cu vârste între 26 şi 28 de ani, după ce au escaladat poarta de acces într-un imobil din sectorul 5 al Capitalei. Folosind mai multe unelte, au rupt sistemul de asigurare al uşii de acces în locuinţă, de unde ar fi sustras ceasuri, bijuterii şi bani, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 87.000 de lei.

În vederea prinderii celor patru s-a constituit un dispozitiv de blocare a autoturismului cu care suspecţii au fugit de la locul faptei. Aceştia au forţat însă blocajul şi au fost urmăriţi în continuare de poliţişti. La intersecţia Bulevardului Cantemir cu Bulevardul Şincai, şoferul a pierdut controlul autoturismului, avariind patru vehicule parcate regulamentar. În urma accidentului, unul dintre suspecţi a fost rănit uşor şi a fost dus la spital.

Prejudiciul cauzat prin furt a fost recuperat în totalitate şi restituit părţii vătămate.

În urma verificărilor s-a stabilit că membrii grupării ar fi comis mai multe fapte de acest gen pe raza municipiului Bucureşti şi a judeţului Ilfov. Cercetările sunt continuate de către poliţiştii de la Serviciului de Investigaţii Criminale - sector 4, cu cei în cauză în stare de reţinere, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/hoti-din-locuinte-prinsi-dupa-o-urmarire-ca-n-filme-11134586
11134586
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.