Hotel de iarnă gratuit pentru maşini. Ce condiţii trebuie să îndeplinească şoferii

Postat la 27 ianuarie 2012 8 afişări

Bucureştenii din Sectorul 2 al Capitalei care nu circulă iarna cu maşinile le pot parca gratuit, timp de 60 de zile, în "hotelul de iarnă" din incinta Hotelului Caro.

Aproximativ 150 de locuri de parcare sunt disponibile, începând de vineri, în incinta Hotelului Caro, situat pe Bulevardul Barbu Văcărescu numărul 164, în urma înţelegerii cu conducerea unităţii hoteliere, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Sectorului 2. " Toţi cei care nu circulă cu autovehiculele pe timpul iernii le pot lăsa, fără să plătească parcarea, timp de 60 de zile, adică până la data de 27martie a.c., în siguranţă, într-un loc special amenajat la standardul hotelului de patru stele , cu paza asigurată, singura condiţie fiind aceea de a le parca până la termenul scadent. «Hotelul de iarnă pentru autovehicule» reprezintă o alternativă de parcare civilizată a maşinilor, eliminând riscul de a fi sparte sau avariate în parcările de reşedinţă", a precizat sursa citată.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
iarna,
masini,
soferi,
hotel
/actualitate/hotel-de-iarna-gratuit-pentru-masini-ce-conditii-trebuie-sa-indeplineasca-soferii-9182719
9182719
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.