Hospice Casa Sperantei construieste un nou centru destinat bolnavilor incurabili

Postat la 12 august 2010 78 afişări

Porsche Finance Group sprijina Hospice Casa Sperantei in proiectul de deschidere a unui centru de ingrijire paliativa in Bucuresti. In acest sens cele doua societati au incheiat un parteneriat pe termen lung.

Kurt Leitner, CEO Porsche Finance Group Romania, a declarat: "Consideram ca rolul nostru depaseste sfera afacerilor si credem ca fiecare companie trebuie sa se implice in viata comunitatii. Am hotarat sa incheiem acest parteneriat de lunga durata cu Hospice Casa Sperantei pentru infiintarea unui centru de ingrijire paliativa in Bucuresti, tocmai pentru ca Hospice reprezinta unul dintre pionierii acestui tip de ingrijire in Romania". Leitner a adaugat: "Ne bucuram sa contribuim si noi la sprijinul pe care fundatia Hospice Casa Sperantei il ofera cu atat de mult devotament de peste 18 ani. O asemenea cauza are nevoie de ajutorul tuturor!"

"Acesti oameni poarta in suflet o mare greutate si au nevoie de sprijinul nostru. Proiectul de deschidere a unui centru in Bucuresti este abia la inceput de drum: tocmai am obtinut spatiul care va gazdui centrul, iar implicarea Porsche Finance Group vine ca un ajutor important in incercarea de a darui bolnavilor incurabili timp fara durere", sustine James Niblett, Campaign Director Hospice Casa Sperantei.

Hospice Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala, un centru regional in crearea si dezvoltarea serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Fundatia asigura gratuit servicii de ingrijire paliativa in judetul Brasov si in Bucuresti, pentru copii care sufera de afectiuni precum cancer, leucemie, distrofii neuro-musculare, malformatii congenitale, dar si pentru adulti cu boli oncologice. Peste 1000 de pacienti sunt ingrijiti in fiecare an la Casa Sperantei.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/hospice-casa-sperantei-construieste-un-nou-centru-destinat-bolnavilor-incurabili-6863149
6863149
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.