Hosni Mubarak sustine ca ar vrea sa demisioneze, dar ii este teama ca tara ar plonja in haos

Postat la 04 februarie 2011 11 afişări

Presedintele egiptean, Hosni Mubarak, a declarat joi, intr-un interviu acordat lui Christiane Amanpour, ca vrea sa demisioneze, dar "nu poate de teama ca tara ar plonja in haos", relateaza ABC News.

Intr-un interviu de 30 de minute acordat jurnalistei Christiane Amanpour la palatul prezidential din Cairo, Mubarak a declarat ca s-a saturat sa mai fie presedinte si ar vrea sa demisioneze acum, dar nu poate de teama ca tara ar putea plonja in haos. Presedintele egiptean s-a declarat tulburat de violentele din piata Tahrir din ultimele zile, dar a precizat ca nu Guvernul sau este responsabil de ele, ci Fratii Musulmani, sustine jurnalista americana. "Am fost foarte nefericit in legatura cu ziua de ieri. Nu vreau sa mai vad egipteni batandu-se intre ei", a precizat Mubarak, potrivit lui Amanpour.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
egipt,
mubarak,
demisie,
interviu,
declaratii
/actualitate/hosni-mubarak-sustine-ca-ar-vrea-sa-demisioneze-dar-ii-este-teama-ca-tara-ar-plonja-in-haos-7949178
7949178
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.