Hosni Mubarak este depresiv si are nevoie de un psiholog

Postat la 22 mai 2011 19 afişări

Presedintele egiptean inlaturat de la putere Hosni Mubarak, aflat in arest preventiv in spital, este depresiv si are nevoie de supravegherea unui psiholog, a declarat sambata o sursa medicala citata de agentia oficiala Mena.

Fostul presedinte, in varsta de 83 de ani, este spitalizat la Sharm el-Sheikh, pe litoralul Marii Rosii, de luna trecuta, in urma unei crize cardiace suferite in timpul unui interogatoriu. Mubarak face obiectul unei anchete privind originea averii sale, precum si privind reprimarea miscarii populare impotriva regimului sau in ianuarie si februarie, soldata cu peste 800 de morti. Transferul lui in inchisoare in asteptarea unui eventual proces este conditionata de evolutia starii sale de sanatate.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
egipt,
mubarak,
demisie,
sanatate,
psiholog
/actualitate/hosni-mubarak-este-depresiv-si-are-nevoie-de-un-psiholog-8278162
8278162
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.