Hollande, Merkel şi Rajoy se vor deplasa miercuri în zona prăbuşirii avionului companiei Germanwings

Autor: Mihai Draghici Postat la 25 martie 2015 16 afişări

Preşedintele francez, Francois Hollande, cancelarul Germaniei, Angela Merkel, şi premierul spaniol, Mariano Rajoy, se vor deplasa miercuri în zona prăbuşirii avionului companiei Germanwings, în sud-estul Franţei, informează presa franceză.

Avionul Airbus A320 al companiei Germanwings, având la bord 144 de pasageri şi şase membri ai echipajului, s-a prăbuşit marţi dimineaţă într-o zonă muntoasă din sud-estul Franţei, în apropierea localităţii Barcelonnette.

Avionul decolase de la Barcelona la ora 10.01 (11.01, ora României) şi urma să ajungă la Dusseldorf, în nordul Germaniei, însă a dispărut de pe ecranele radarelor în jurul orei 11.15 (12.15, ora României).

Printre persoanele aflate la bordul avionului companiei Germanwings erau 67 de cetăţeni germani, 45 de spanioli, zeci de turci şi cel puţin un belgian.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FRANŢA,
AVION,
ACCIDENT
/actualitate/hollande-merkel-si-rajoy-se-vor-deplasa-miercuri-in-zona-prabusirii-avionului-companiei-germanwings-14050634
14050634
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.