Hillary Clinton va fi audiată în Congres pe tema atentatului de la Benghazi

Postat la 13 decembrie 2012 18 afişări

Secretarul de Stat american Hillary Clinton va fi audiat la 20 decembrie în Congres în legătură cu atentatul de la 11 septembrie împotriva Consulatului Statelor Unite de la Benghazi, în Libia, a anunţat miercuri o aleasă americană.

Şefa diplomaţiei americane va fi audiată pe baza unui raport care urmează să fie finalizat săptămâna viitoare de către o Comisie pe care chiar ea a creat-o, a anunţat Ileana Ros-Lehtinen, preşedinta Comisiei pentru Afaceri Externe din Camera Reprezentanţilor (majoritar republicană), citată într-un comunicat.

Această Comisie lucrează de două luni asupra acestui atac terorist care s-a soldat cu moartea ambasadorului Statelor Unite în Libia Christopher Stevens şi altor trei agenţi americani.

Clinton este în prezent bolnavă şi a fost nevoită să amâne atât un turneu prevăzut în această săptămână în ţări arabe, cât şi toate angajementele sale profesionale

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Hillary Clinton,
Congres,
Benghazi,
atentat
/actualitate/hillary-clinton-va-fi-audiata-in-congres-pe-tema-atentatului-de-la-benghazi-10390151
10390151
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.