Hillary Clinton îşi reia activitatea după o lună de absenţă

Postat la 07 ianuarie 2013 15 afişări

Secretarul de Stat american Hillary Clinton, spitalizată timp de câteva zile la începutul săptămânii şi absentă de pe scena politică din 7 decembrie din cauza unor probleme de sănătate, îşi va relua funcţiile luni, a anunţat duminică seara Departamentul de Stat.

Reluarea activităţii de către şefa diplomaţiei, care îi va preda ştafeta succesorului său John Kerry în săptămânile care urmează, a fost confirmată în agenda săptămânală publicată în cursul serii de departamentul său.

Secretarul de Stat, spitalizată de duminică, 30 decembrie, din cauza unui cheag de sânge localizat la nivelul capului, a ieşit din spital miercuri, 3 ianuarie, şi s-a întors la domiciliul său din Chappaqua în statul New York.

Tratată cu anticoalugante pentru a i se dizolva cheagul de sânge, ea ar urma să se recupereze complet, potrivit medicilor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Hillary Clinton,
absenţă,
activitate
/actualitate/hillary-clinton-isi-reia-activitatea-dupa-o-luna-de-absenta-10434010
10434010
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.