Hidroelectrica a cerut ANRE o creştere a tarifelor de până la 50%

Postat la 22 noiembrie 2011 6 afişări

Hidroelectrica a cerut Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) să permită majorarea, de la 1 ianuarie, a tarifelor reglementate la care compania livrează energia, cu până la 50%, din cauza creşterii costurilor.

"Întotdeauna am livrat pentru sectorul reglementat sub preţurile comerciale, şi chiar sub preţurile de producţie uneori. Obiectivul nostru este să livrăm populaţiei energie ieftină, dar nu la nivel de jumătate de preţ. Avem nevoie de acoperirea costurilor şi sper că vom fi înţeleşi. (...) Noi am dori să creştem aceste preţuri cu până la 50%", a declarat, marţi, la un forum energetic, directorul general al companiei, Constantin Trihenea. El a adăugat că în prezent compania produce la 40-50% din capacitate, dar speră ca până la finele anului Hidroelectrica să înregistreze profit.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
energie,
hidroelectrica,
anre,
crestere,
tarife
/actualitate/hidroelectrica-a-cerut-anre-o-crestere-a-tarifelor-de-pana-la-50-8997341
8997341
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.