Hellvig, despre acuzaţiile ANI: O mizerie, o să merg până la capăt, se doreşte să pierdem alegerile

Postat la 09 noiembrie 2012 15 afişări

Ministrul Dezvoltării, Eduard Hellvig, a declarat vineri că acuzaţiile care i se aduc de către ANI sunt "o mizerie", că motivul atacurilor la adresa sa este legat de funcţia pe care o deţine în PNL şi de faptul că se doreşte ca USL să piardă parlamentarele din 2012 şi prezidenţialele din 2014.

"O să merg până la capăt, este o mizerie", a spus Hellvig într-o intervenţie la Antena 3. El a spus că va face o conferinţă de presă în care va răspunde acuzaţiilor şi va atrăta că este vorba despre o "manevră politică". "Înţeleg care este atacul, e de la faptul că sunt secretar general al PNL şi că am fost alături de preşedintele Crin Antonescu din 2009. Motivul e să nu ajungem în 2014, să nu câştigăm alegerile din 2012 şi să nu câştigăm prezidenţialele din 2014", a spus Hellvig. Ministrul Turismului, Eduard Raul Hellvig, a fost găsit incompatibil de către inspectorii de integritate, întrucât pe lângă funcţia ministerială a fost şi director la o firmă, angajat ca cercetător în ştiinţe politice în altă societate şi a mai încasat salariu de la o bancă de celule stem.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
hellvig,
ani,
alegeri,
ministru
/actualitate/hellvig-despre-acuzatiile-ani-o-mizerie-o-sa-merg-pana-la-capat-se-doreste-sa-pierdem-alegerile-10284856
10284856
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.