Harta soarelui: Toată ţara este cuprinsă de febra parcurilor solare. Unde se vor monta cele mai multe proiecte?

Postat la 03 iulie 2012 15 afişări

Transelectrica, transportatorul naţional de energie electrică, a publicat pe propriul site harta proiectelor solare aflate în diferite etape de avizare pe data de 15.06.2012.

Dacă în ceea ce priveşte energia eoliană, zona Dobrogei şi Moldova au fost cele care au acaparat interesul investitorilor, pentru energia solară mai toată suprafaţa României a devenit interesantă. De altfel, după ce până acum parcurile eoliene au atras investiţii de peste 2 miliarde de euro, mulţi specialişti spun că noul boom al energiei regenerabile se va naşte din sectorul solar, acolo unde sprijinul acordat de statul român este extrem de generos.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
energie,
soare,
harta,
panouri,
montare
/actualitate/harta-soarelui-toata-tara-este-cuprinsa-de-febra-parcurilor-solare-unde-se-vor-monta-cele-mai-multe-proiecte-9809072
9809072
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.