Haos in Grecia: premierul incearca sa reorganizeze guvernul

Postat la 16 iunie 2011 18 afişări

Premierul Greciei a anuntat ca va forma un nou guvern si va cere un vot de incredere din partea partidului sau dupa protestele violente de ieri fata de masurile de austeritate anuntate, informeaza Reuters.

Decizia vine pe fondul atentionarilor venite din partea oficialilor europeni care au indicat ca orice intelegere privind un nou ajutor financiar pentru Grecia este putin probabila in urmatoarele zile, aceasta putand fi amanata pana la mijlocul lunii iulie.

Moneda europeana a avut puternic de suferit de pe urma tensiunilor din Grecia, coborand cu 1,8% fata de dolar, cel mai mare declin de la inceputul lui mai pana in prezent.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
haos,
Grecia,
reorganizare,
Guvern
/actualitate/haos-in-grecia-premierul-incearca-sa-reorganizeze-guvernul-8348696
8348696
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.