Hai la mare: De azi începe programul ”Litoralul pentru toţi”. Preţurile pornesc de la 40 de lei pe noapte

Autor: Alexandru Nanu Postat la 21 mai 2021 108 afişări

Hai la mare: De azi începe programul ”Litoralul pentru toţi”. Preţurile pornesc de la 40 de lei pe noapte

O nouă ediţie a programului „Litoralul pentru toţi” începe azi, cu preţuri de la 40 de lei pe noapte, iar biletele se pot cumpăra şi cu vouchere de vacanţă. Până în prezent, un număr de 54 de hoteluri din toate staţiunile de pe litoralul românesc al Mării Neagre vor participa la programul „Litoralul pentru toţi”, cu aproximativ 4.000 de locuri de cazare pe noapte, conform unui comunicat recent de pe site-ul instituţiei.

Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) a anunţat lansarea programului „Litoralul pentru toţi", prin care turiştii beneficiază de cazare la mare plătind 40 de lei pe noapte, începând cu 21 mai până în data de 20 iunie.

“În ciuda dificultăţilor pe care le întâmpină sectorul turistic, puternic afectat de efectele economice provocate de apariţia virusului Sars-Cov-2, continuăm tradiţia instituită în urmă cu 19 ani de a oferi tuturor românilor posibilitatea de a petrece o vacanţă la malul mării la tarife mult reduse. În ultimii nouă ani am făcut tot posibilul să menţinem aceleaşi tarife la pachetele turistice oferite, ceea ce reprezintă un efort suplimentar din partea tuturor unităţilor de cazare participante”, afirmă Dragoş Răducan, Prim-Vicepreşedintele Executiv FPTR.

Tarifele prin programul “Litoralul pentru Toţi” sunt cu până la 65% mai mici faţă de cele din vârf de sezon. Tariful pentru o noapte de cazare începe de la 40 de lei, cel mai ieftin pachet fără mic dejun poate fi achiziţionat la un hotel de 3 stele din staţiunea Neptun si costă 80 lei/noapte pentru 2 persoane.

La polul opus, se află staţiunea Mamaia, unde la un hotel de 4 stele 2 persoane vor plati pentru un sejur de minim 5 nopţi, care include cazare cu servicii de masa ultra all-inclusive, 520 lei/ noapte.

Turiştii care vor să se cazeze în staţiunea Eforie Nord beneficiază de tarife pornind de la 85 lei/noapte pentru 2 persoane, pachete de minim 4 nopţi.

Programul Litoralul pentru Toţi se află la ediţia cu numărul 38. La fel ca în anii trecuţi, sejururile pot fi achitate şi cu vouchere de vacanţă de către cei care nu le-au consumat încă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
litoral,
noapte,
program,
incepere,
preturi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.