Hackeri est-europeni, la originea atacurilor care au vizat Apple, Facebook şi Twitter

Postat la 21 februarie 2013 14 afişări

Un grup de hackeri din Europa de Est este responsabil de recentele atacuri informatice care au vizat Apple, Facebook şi Twitter, afirmă surse din cadrul serviciilor de securitate americane.

Două surse citate de Bloomberg au declarat că hackerii par să fi căutat informaţii despre proiecte de cercetare, date supuse drepturilor de proprietate intelectuală şi alte elemente care pot fi comercializate pe piaţa neagră.

Compania Apple a confirmat că unii dintre angajaţii săi au fost vizaţi de un atac informatic. Atacuri similare au vizat Facebook în ultimele săptămâni. Facebook şi Apple susţin că în urma atacurilor nu le-au fost sustrase date esenţiale.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Hackeri,
atacuri,
Apple,
Facebook,
Twitter
/actualitate/hackeri-est-europeni-la-originea-atacurilor-care-au-vizat-apple-facebook-si-twitter-10582867
10582867
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.