Unul dintre lanţurile de magazine preferate de români anunţă că va închide 250 de unităţi din cauza pandemiei

Autor: Andreea Tobias, Mediafax Postat la 02 octombrie 2020 414 afişări

Unul dintre lanţurile de magazine preferate de români anunţă că va închide 250 de unităţi din cauza pandemiei

H&M va închide 250 de magazine din cauza pandemiei, în condiţiile în care oamenii fac tot mai multe cumpărături online. 

Potrivit CNN Business, retailerul de modă are 5.000 de magazine în întreaga lume, aşa că cele 250 de magazine care vor fi închise reprezintă 5% din numărul total.

„Din ce în ce mai mulţi clienţi au început să facă cumpărături online în timpul pandemiei, în urma închiderilor temporare a magazinelor”, a arătat, joi, H&M, într-un comunicat.

Retailerul suedez a declarat că afacerea şi-a revenit, în al treilea trimestru, care cuprinde vânzările din iunie până în august, însă, totuşi, vânzările din septembrie au scăzut cu 5% faţă de aceeaşi lună a anului trecut.

„Deşi provocările sunt departe de a fi terminate, credem că ceea ce este mai rău e în urmă şi suntem bine poziţionaţi pentru a ieşi din criză mai puternici", a declarat CEO Helena Helmersson.

Rivala H&M, Inditex, care deţine Zara şi alte mărci de modă, a declarat la începutul acestui an că intenţionează să închidă până la 1.200 de magazine.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
h&m,
magazine,
inchidere,
pandemie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.