H&M deschide un nou magazin în România. Ce oraş va duce reţeaua la 24 de magazine

Postat la 14 februarie 2013 25 afişări

Retailerul suedez de fashion H&M va deschide, în această primăvară, un nou magazin într-un oraş din România şi va ajunge astfel la o reţea de 24 unităţi, a anunţat centrul comercial.

Noul magazin H&M, cu o suprafaţă de 1.575 metri pătraţi, se va desfăşura pe două etaje ale centrului comercial Uvertura Mall din Botoşani.

"H&M îşi continuă expansiunea în România. După doi ani de prezenţă pe piaţa locală, suntem încântaţi de rezultatele obţinute (...) Privim cu entuziasm deschiderile de noi magazine în oraşele din România, pentru că astfel produsele noastre vor fi disponibile în întreaga ţară", a declarat, în comunicat, Lori Orosan, Expansion Manager CEE la H&M.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
H&M,
deschidere,
magazin,
România
/actualitate/h-m-deschide-un-nou-magazin-in-romania-ce-oras-va-duce-reteaua-la-24-de-magazine-10561938
10561938
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.