H&M, acuzată că a copiat modele de ţinute de la Balenciaga, Celine şi Kenzo

Postat la 25 mai 2013 90 afişări

Producătorul de îmbrăcăminte H&M este acuzat că a inclus în cea mai recentă colecţie a sa de primăvară modele foarte asemănătoare cu unele create de casele de modă de lux Balenciaga, Celine şi Kenzo.

H&M, acuzată că a copiat modele de ţinute de la Balenciaga, Celine şi Kenzo

 Astfel, colecţia The New Mix include, de exemplu, o bustieră albă din bumbac aproape identică cu una prezentă în colecţia de primăvară 2013 a casei Balenciaga - purtată de actriţa Kristen Stewart la premiera filmului "On The Road". Diferenţa de preţ este uriaşă, topul H&M costând 19,95 de dolari, în timp ce cel de la Balenciaga costă 1.535 de dolari, potrivit dailymail.co.uk.

La fel se întâmplă cu o rochie scurtă cu bretele, care are un decolteu din plasă, similară cu o rochie prezentă în colecţia de primăvară Celine, diferenţele de preţ fiind iarăşi notabile, 24,95 de dolari pentru ţinuta H&M, faţă de 3.250 - rochia Celine.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
acuzatii,
h&m,
modele,
colectie,
primavara
/actualitate/h-m-acuzata-ca-a-copiat-modele-de-tinute-de-la-balenciaga-celine-si-kenzo-10901198
10901198
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.