Guvernul vrea să construiască o sală de concerte la standarde internaţionale în Bucureşti

Postat la 07 martie 2014 47 afişări

Guvernul vrea să construiască o sală de concerte la standarde internaţionale în Bucureşti, ce urmează să devină un centru de referinţă pentru Festivalul "George Enescu", potrivit programului adoptat de Executiv.

Guvernul vrea să construiască o sală de concerte la standarde internaţionale în Bucureşti

 De asemenea, potrivit sursei citate, susţinerea sistematică şi continuă a participării româneşti la evenimente culturale de talie internaţională, precum Bienala de la Veneţia şi Salonul Internaţional al Cărţii, reprezintă o direcţie de acţiune privind promovarea culturii româneşti.

Totodată, dezvoltarea parteneriatului public-privat în domeniul industriilor artistice (media, publicitate, design, modă etc.), clarificarea legislativă şi sporirea rigorii reglementărilor în materia proprietăţii literare şi artistice, elaborarea şi implementarea, în parteneriat cu Primăria Generală a Municipiului Bucureşti şi cu Primăria Sectorului 3, a proiectului integrat "Centrul istoric al Capitalei", pentru constituirea unei arii culturale protejate, punerea în valoare a monumentelor istorice şi a patrimoniului arhitectural, a industriilor şi meşteşugurilor artistice se află pe lista direcţiilor de acţiune ale programului adoptat de Guvern.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/guvernul-vrea-sa-construiasca-o-sala-de-concerte-la-standarde-internationale-in-bucuresti-12218329
12218329
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.