Guvernul va reglementa taximetria la Aeroportul Henri Coandă, după uciderea studentei japoneze

Postat la 19 septembrie 2012 18 afişări

Guvernul va reglementa prin hotărâre modul de desfăşurare a taximetriei la Aeroportul Henri Coandă-Otopeni, premierul Victor Ponta solicitând, miercuri, conducerii Ministerelor de Interne şi Transporturi să informeze presa şi Executivul asupra măsurilor dispuse în urma uciderii studentei japoneze.

La începutul şedinţei de miercuri a Guvernului, premierul a arătat că presa este interesată de măsurile luate pe aeroport în urma asasinatului studentei japoneze.

El a fost informat de către ministrul de Interne că a fost elaborat un proiect de hotărâre care urmează să fie prezentat Executivului.

"La un moment dat, legăturile de cauzalitate sunt ciudate între ce au taximetriştii ca şi tarif şi crima comisă, nu e o legătură directă, dar, într-adevăr, harababura de acolo trebuie îndreptată şi vă rog să veniţi cu proiectul de hotărâre de guvern", a spus Ponta.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/guvernul-va-reglementa-taximetria-la-aeroportul-henri-coanda-dupa-uciderea-studentei-japoneze-10094210
10094210
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.