Guvernul va desfiinta in vara 7.000 de posturi

Postat la 15 mai 2011 15 afişări

Guvernul s-a angajat in negocierile cu Fondul Monetar International (FMI) ca va desfiinta in vara acestui an peste 7.000 de posturi din societatile feroviare, companiile energetice si Posta Romana si ca va reduce costurile de functionare ale acestora prin renegocierea contractelor aflate in derulare.

Posturile vor fi desfiintate pana la sfarsitul lunilor iunie-septembrie, mizandu-se in acelasi timp si pe "plecari voluntare" din companiile de stat, releva scrisoarea de intentie convenita de Guvern cu FMI, obtinuta de MEDIAFAX.

Lista defalcata a companiilor care vor fi obligate sa reduca numarul de posturi si termenul maxim pana la care trebuie efectuata aceasta operatiune a fost inclusa in memorandumul tehnic al scrisorii de intentie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Guvern,
desfiintare,
posturi
/actualitate/guvernul-va-desfiinta-in-vara-7-000-de-posturi-8267718
8267718
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.