Guvernul se reuneste in sedinta pentru pretul minim de vanzare a 9,84% din capitalul Petrom

Postat la 19 iulie 2011 12 afişări

Guvernul se va reuni marti dimineata in sedinta, pentru a stabili pretul minim de vanzare a pachetului de 9,84% din actiunile OMV Petrom (SNP), a declarat agentiei MEDIAFAX purtatorul de cuvant al Guvernului, Ioana Muntean.

Sedinta speciala de guvern dedicata Petrom va incepe la ora 9.45. Operatiunea prin care statul vrea sa vanda 9,84% din actiunile OMV Petrom are un pret maxim de 0,46 lei/titlu. Operatiunea este intermediata de catre consortiul format din banca rusa de investitii Renaissance Capital, BT Securities, Romcapital si EFG Securities. Consortiul a fost selectat la inceputul lunii aprilie. Actiunile vor fi alocate in doua transe, una de 85% pentru investitorii institutionali si alta de 15% pentru micii investitori. In ambele transe se va folosi aceeasi metoda de alocare, primand pretul de subscriere si, ulterior, fiind luat in calcul si ordinea in care s-au introdus ordinele.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bursa,
guvern,
petrom,
vanzare,
capital
/actualitate/guvernul-se-reuneste-in-sedinta-pentru-pretul-minim-de-vanzare-a-9-84-din-capitalul-petrom-8505691
8505691
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.