Guvernul lansează un program de sprijin pentru copii, după pandemie

Autor: Laura Buciu Postat la 31 mai 2021 27 afişări

Guvernul lansează Programul Naţional de Suport „Din grijă pentru copii”, care să ofere sprijin pentru copii, după pandemie, a anunţat, luni, premierul Florin Cîţu.

Guvernul lansează un program de sprijin pentru copii, după pandemie

Programul Naţional de Suport „Din grijă pentru copii” este lansat de Guvern pentru a veni în sprijinul celor mici, după pandemia Covid-19.

„Mă bucur că avem curajul să realizăm un program guvernamental care să se ocupe de problemele emoţionale ale copiilor, să ofere ajutor şi soluţii”, a spus premierul Florin Cîţu.

Acesta afirmă că „Din grijă pentru copii” este un program necesar deoarece în pandemie copiii au suferit foarte mult.

„Este cea mai potrivită măsură, întrucât se apropie 1 iunie. În acelaşi timp, campania de vaccinare continuă, iar în aceste zile sunt mai multe acţiuni dedicate adolescenţilor”, a mai spus Cîţu.

Premierul îi încurajează pe părinţi să ia „cea mai bună decizie pentru copiii lor” în ceea ce priveşte vaccinare.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
guvern,
pandemie,
copil

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.