Guvernul isi asuma joi raspunderea pe Legea educatiei

Postat la 28 octombrie 2010 12 afişări

Birourile permanente reunite ale Parlamentului au decis ca Guvernul sa isi asume, joi, raspunderea pe Legea educatiei, desi opozitia a cerut amanarea acesteia pana se pronunta Curtea Constitutionala.

Decizia a fost luata cu 12 voturi "pentru" si 11 voturi "impotriva".Inainte de incheierea sedintei conducerii Parlamentului, premierul Emil Boc a declarat, la Parlament, ca Birourile Permanente nu pot amana data angajarii Guvernului pentru Legea educatiei, deoarece promovarea actului normativ pe baza acestei proceduri reprezinta o decizie suverana a Executivului, care nu poate fi cenzurata.El a aratat ca membrii Guvernului au fost invitati pentru joi dimineata, la ora 10.00, sa isi angajeze raspunderea pentru Legea educatiei si nu exista niciun motiv de amanare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Guvern,
raspundere,
Legea educatiei,
parlament
/actualitate/guvernul-isi-asuma-joi-raspunderea-pe-legea-educatiei-7596501
7596501
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.