Guvernul infiinteaza Politia Fiscala. Cum te cauta inspectorul ca sa te intrebe de unde ai bani

Postat la 18 noiembrie 2010 28 afişări

Incepand cu 1 ianuarie 2011, orice persoana fizica "cu un nivel de trai mult peste veniturile pe care le declara" va fi controlata de Fisc, a declarat pentru gandul presedintele ANAF, Sorin Blejnar. El a recunoscut ca nu stie inca cu exactitate cum vor fi selectate persoanele fizice care urmeaza sa fie controlate.

Pentru inceput, "lista neagra" va fi realizata din verificarea bazelor de date ale Fiscului si ale altor institutii ale statului precum administratii fiscale teritoriale sau primarii si "surse interne sau externe", a declarat seful ANAF. "Pentru ca este un subiect delicat si pentru ca avem experienta limitata in acest tip de control, vom cere sprijin administratiilor fiscale din Europa si expertilor FMI", a explicat Blejnar.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
financiar,
Guvern,
politia fiscala,
control,
selectie
/actualitate/guvernul-infiinteaza-politia-fiscala-cum-te-cauta-inspectorul-ca-sa-te-intrebe-de-unde-ai-bani-7725965
7725965
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.