Guvernul începe listarea la Bursă a câte 10% din acţiunile Hidroelectrica şi Nuclearelectrica

Postat la 18 ianuarie 2012 22 afişări

Guvernul a avizat începerea procedurilor de listare la Bursă a câte unui pachet de 10% din acţiunile Hidroelectrica şi Nuclearelectrica, conform înţelegerii cu Fondul Monetar Internaţional (FMI).

Autorităţile române au convenit cu FMI ca procedurile de listare a companiei Hidroelectrica prin vânzarea pe Bursă a 10% din acţiuni să fie încheiate până la sfârşitul lunii octombrie a acestui an, după ce în primele două luni va fi angajată o bancă de investiţii care să pregătească operaţiunea. Listarea Hidroelectrica va fi realizată printr-o majorare a capitalului companiei, o operaţiune similară urmând să fie derulată şi în cazul Nuclearelectrica.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/guvernul-incepe-listarea-la-bursa-a-cate-10-din-actiunile-hidroelectrica-si-nuclearelectrica-9155324
9155324
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.