Guvernul Grindeanu, aglomerat la început de an: Cel mai nou proiect de ordonanţă: De la 1 februarie salariile bugetarilor ar urma să crească cu 20%, iar ale artiştilor cu 50%

Postat la 06 ianuarie 2017 201 afişări

Guvernul Grindeanu, aglomerat la început de an: Cel mai nou proiect de ordonanţă: De la 1 februarie salariile bugetarilor ar urma să crească cu 20%, iar ale artiştilor cu 50%

Începând cu 1 februarie 2017, drepturile salariale ale personalului plătit din fonduri publice din instituţiile şi autorităţile publice ale administraţiei publice locale să fie majorate cu 20% faţă de nivelul acordat/stabilit pentru luna ianuarie 2017, se arată într-un proiect de Ordonanţă.

De al 1 februarie 2017, drepturile salariale ale personalului plătit din fonduri publice din instituţiile şi autorităţile publice ale administraţiei publice locale să fie majorate cu 20% faţă de nivelul acordat/stabilit pentru luna ianuarie 2017, se arată într-un proiect de Ordonanţă publicat pe site-ul Ministerului Finanţelor.

Nu intră sub incidenţa acestor prevederi, personalul care ocupă funcţii de demnitate publică alese din cadrul organelor autorităţilor publice locale, respectiv primari, viceprimari, preşedinţi şi vicepreşedinţi ai consiliilor judeţene etc.

De asemenea, prevederile prezentului articol nu se aplică pentru indemnizaţiile de şedinţă de care beneficiază consilierii locali, respectiv consilierii judeţeni, potrivit legii.

Citiţi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.