Guvernul discuta modificarea taxei auto prin lege, cu restituiri de bani doar platitorilor din 2011

Postat la 16 iunie 2011 16 afişări

Guvernul a discutat, in sedinta de joi, varianta ca modificarile la taxa auto sa fie promovate printr-un proiect de lege transmis si Parlamentului spre dezbatere si ca restituiri de bani sa fie acceptate doar pentru proprietarii de masini care au achitat taxa incepand cu ianuarie 2011.

"Varianta discutata este ca modificarile sa fie promovate sub forma unei legi, iar restituirile de bani sa fie calculate ca diferente dintre cuantumul taxei achitate conform ultimei modificari, aplicate incepand cu ianuarie 2011, si noile reguli. Astfel, se plateste diferenta pentru cei care au achitat ultima formula de taxa", au declarat agentiei MEDIAFAX surse oficiale.

Principiul aplicarii unei taxe auto la prima vanzare a masinii deja inmatriculate va fi mentinut, au mai aratat sursele.O decizie finala urmeaza sa fie luata de Guvern intr-o sedinta viitoare.Promovarea prin proiect de lege a noii forme a taxei auto presupune ca modificarile sa nu intre in vigoare in perioada imediat urmatoare, ci dupa avizul Parlamentului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
taxa,
auto,
masini,
bani
/actualitate/guvernul-discuta-modificarea-taxei-auto-prin-lege-cu-restituiri-de-bani-doar-platitorilor-din-2011-8349871
8349871
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.