Guvernul britanic vrea sa vada cat de sanatosi sunt cetatenii sai

Postat la 15 noiembrie 2010 13 afişări

Guvernul britanic intentioneaza sa masoare starea psihica si fizica a cetatenilor sai si sa devina astfel una dintre cele cinci tari care monitorizeaza oficial starea de spirit a populatiei, relateaza The Guardian, in editia electronica de luni.

La 25 noiembrie, Guvernul va cere statisticianului independent Jil Matheson sa adauge noi intrebari celor incluse in sondajele existente pana cel mai devreme in primavara. Premierul britanic, David Cameron, sustine ca vrea sa introduca eventualele rezultate in procesul de luare a deciziilor guvernamentale pe viitor.

"Scopul este sa se produca un set de date actualizat", care sa fie publicat cu o frecventa ce urmeaza sa fie decisa si care sa "evalueze starea psihica si fizica a persoanelor care locuiesc in Marea Britanie", a declarat o sursa guvernamentala.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/guvernul-britanic-vrea-sa-vada-cat-de-sanatosi-sunt-cetatenii-sai-7716001
7716001
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.