Guvernul ar putea obtine gratuit zgura de la ArcelorMittal din Romania pentru drumuri si autostrazi

Postat la 08 iulie 2011 52 afişări

Guvernul ar putea obtine gratuit zgura din haldele ArcelorMittal din Romania pentru constructia de drumuri si autostrazi, iar in schimbul materiei prime compania siderurgica ar putea beneficia de o amanare a termenului limita de inchidere a haldei de zgura de la Galati, fixat pentru 2014.

Silvian Ionescu, seful Garzii Nationale de Mediu, aflat, joi, intr-o vizita pe platforma siderurgica de la Galati, a declarat ca Guvernul intentioneaza sa utilizeze gratuit zgura din haldele ArcelorMittal din Romania pentru constructia de drumuri si autostrazi, in schimbul careia ar putea obtine o pasuire a termenului limita de inchidere a haldei de zgura de la combinatul siderurgic din Galati, termen fixat in autorizatia integrata de mediu in anul 2014. Potrivit sursei citate, in perioada urmatoare, reprezentantii combinatului de la Galati ar urma sa aiba o intalnire cu ministrul Mediului, Laszlo Borbely, si cu ministrul Turismului si Dezvoltarii Regionale, Elena Udrea, pentru a se stabili termenii unei intelegeri in acest sens.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
infrastructura,
autostrazi,
ArcelorMittal,
guvern
/actualitate/guvernul-ar-putea-obtine-gratuit-zgura-de-la-arcelormittal-din-romania-pentru-drumuri-si-autostrazi-8461403
8461403
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.