Guvernul ANULEAZĂ penalităţile RADET şi transferă METROREX la Primăria Capitalei

Postat la 12 septembrie 2012 16 afişări

Anularea penalităţilor acumulate de RADET faţă de Elcen, preluarea de către Primăria Capitalei a companiei Metrorex şi a unui teren, reprezentând aproape integral suprafaţa Parcului Lia Manoliu, pentru construcţia noii săli polivalente sunt decizii adoptate de Guvern, în prezenţa primarului general.

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a fost invitat la şedinţa de miercuri a Guvernului pentru discuţii privind începerea lucrărilor la Sala Polivalentă, datoriile regiei locale de distribuţie a energiei termică (RADET) şi situaţia Metrorex.

La finalul şedinţei, premierul Victor Ponta a anunţat că Executivul a avizat trecerea unui teren din administrarea Ministerului Educaţiei în cea a Consiliului General al Municipiului Bucureşti, pe care va fi construită o nouă sală polivalentă.

Potrivit primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, terenul reprezintă "aproape tot Parcul Lia Manoliu".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
RADET,
METROREX,
Primăria Capitalei
/actualitate/guvernul-anuleaza-penalitatile-radet-si-transfera-metrorex-la-primaria-capitalei-10061006
10061006
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.