Guvernul alocă primăriilor fonduri de aproape 650 milioane lei

Postat la 03 aprilie 2012 13 afişări

Guvernul a alocat primăriilor fonduri totale de aproape 650 milioane lei, pentru proiecte în derulare şi achitarea arieratelor, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse oficiale. Informaţia a fost confirmată la finalul şedinţei de către purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu, care a arătat că primăriile vor primi fonduri totale de 648 milioane lei (echivalent a 148 milioane euro).

Banii vor fi alocaţi din Fondul de rezervă bugetară, prin suplimentarea sumelor defalcate din TVA. Surse oficiale au declarat anterior că premierul Mihai Răzvan Ungureanu a rămas în şedinţa de guvern doar cu miniştrii pentru a discuta despre fondurile care urmau să fie alocate primăriilor, consilierii care participaseră la şedinţă părăsind sala în care se aflau titularii portofoliilor ministeriale. Luni dimineaţa, purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu, a anunţat că premierul Mihai Răzvan Ungureanu a convins coaliţia ca fondurile către administraţiile publice să fie alocate pe baza a două principii, respectiv pentru proiecte europene în derulare care necesită cofinanţare şi pentru achitarea arieratelor.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
guvern,
primarii,
fonduri,
alocare bugetara
/actualitate/guvernul-aloca-primariilor-fonduri-de-aproape-650-milioane-lei-9471434
9471434
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.