Guvernul aloca primariilor 90 milioane euro. Unitatile PDL din nou pe lista principalilor beneficiari

Postat la 14 martie 2011 11 afişări

Guvernul a alocat primariilor fonduri totale de 386 milioane lei (circa 90 milioane euro) pentru proiecte de dezvoltare a infrastructurii si a unor baze sportive in mediul rural, unitatile administrative ale PDL figurand si de aceasta data, ca in ultimii doi ani, pe lista principalilor beneficiari.

Fondurile sunt asigurate din sume defalcate din taxa pe valoarea adaugata, pentru acoperirea cheltuielilor de executie a lucrarilor de investitii prevazute in cererile de finantare "declarate eligibile", se arata in hotararea aprobata de Guvern.

Astfel de hotarari au mai fost aprobate de Guvern atat in 2010, cat si pe parcursul anului 2009, cand sume defalcate din TVA pentru echilibrarea bugetelor locale au fost suplimentate din Fondul de rezerva bugetara, iar banii au fost alocati mai multor primarii, preponderent de la PDL, pentru finantarea unor cheltuieli curente si de capital.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Guvern,
primarii,
PDL
/actualitate/guvernul-aloca-primariilor-90-milioane-euro-unitatile-pdl-din-nou-pe-lista-principalilor-beneficiari-8060263
8060263
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.