Guvernul a promis FMI ca va continua reducerea numarului de bugetari si in 2011

Postat la 17 noiembrie 2010 18 afişări

Guvernul a promis FMI ca reducerea numarului de angajati in sectorul public va continua si anul viitor, iar pentru a diminua deficitul bugetar la 3% din PIB in 2012, Executivul va restrange in continuare cheltuielile, inclusiv pentru salarii si prime, apeland insa si la masuri suplimentare.

Angajamentul de a continua politica de reducere a numarului de personal in sectorul public atat in 2010, cat si in 2011 a fost inclus in scrisoarea suplimentara convenita cu Fondul Monetar International (FMI) la finalul misiunii din octombrie-noiembrie, obtinuta de MEDIAFAX.

"Guvernul ramane angajat pentru reduceri in continuare de personal in sectorul public in perioada ramasa din 2010 si in 2011", se arata in scrisoare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
FMI,
Guvern,
reducere,
personal,
bugetari
/actualitate/guvernul-a-promis-fmi-ca-va-continua-reducerea-numarului-de-bugetari-si-in-2011-7724876
7724876
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.