Guvernul a dat unda verde cumpararii de materiale de constructii pentru refacerea caselor distruse de inundatii

Postat la 15 iulie 2010 55 afişări

Cabinetul Boc a aprobat, miercuri, programul "Case de locuit in zonele afectate de calamitatile naturale din anul 2010", prin care statul va asigura materiale pentru reconstructia sau repararea locuintelor de catre proprietari, in regie proprie sau prin prestatori specializati.

Finantarea programului se asigura prin bugetul de stat, iar Agentia Nationala pentru Locuinte va achizitiona, in mod centralizat, materialele destinate reconstruirii sau repararii caselor. "Procedura este urmatoarea: comisiile mixte au facut evaluarea locuintelor afectate de inundatii, trimit centralizat catre MDRT solicitarile de materiale de constructii in conformitate cu raportul tehnic, MDRT calculeaza necesarul de materiale dupa proiectul tehnic aprobat in minister si apoi suma care trebuie alocata din buget pentru achizitionarea acestor materiale", a explicat ministrul Elena Udrea.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/guvernul-a-dat-unda-verde-cumpararii-de-materiale-de-constructii-pentru-refacerea-caselor-distruse-de-inundatii-6560156
6560156
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.