Guvernul a avizat inceperea concedierilor in MAI si amanarea incadrarii absolventilor

Postat la 16 iunie 2011 7 afişări

Guvernul a avizat inceperea procedurile de disponibilizare a angajatilor Ministerului Administratiei si Internelor, precum si amanarea procedurilor de incadrare in unitatile MAI a tinerilor absolventi ai scolilor de politie, au declarat agentiei MEDIAFAX surse guvernamentale.

"Se doreste insa si preluarea unor dintre solicitarile sindicatelor", au aratat sursele, dupa sedinta de joi a Guvernului. Potrivit acestora, ministrul de resort, Traian Igas, se va intalni cu ministrul Afacerilor Externe, Teodor Baconschi, pentru a discuta despre o eventuala redistribuie la consulate a unor angajati disponibilizati din MAI. Contactat de MEDIAFAX, ministrul de Interne nu a dorit sa comenteze informatiile, spunand ca va transmite in scurt timp un comunicat. Ministrul de Externe a declarat, marti, ca angajati disponibilizati din MAI si care au experienta in relatii cu publicul ar putea lucra in reteaua consulara a MAE.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
concedieri,
mai,
politie,
guvern,
masuri
/actualitate/guvernul-a-avizat-inceperea-concedierilor-in-mai-si-amanarea-incadrarii-absolventilor-8349468
8349468
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.