Guvernul a aprobat vânzarea unui pachet de acţiuni reprezentând 20% din capitalul social al Tarom

Postat la 25 august 2011 8 afişări

Guvernul a aprobat, miercuri, vânzarea pe bursă a unui pachet de acţiuni reprezentând 20% din capitalul social al Tarom, potrivit angajamentelor convenite cu Fondul Monetar Internaţional şi Comisia Europeană.

Decizia a fost luată printr-o hotărâre de aprobare a Strategiei de privatizare a Societăţii Naţionale Transporturi Aeriene Române "Tarom SA". Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii a fost mandatat să ia măsurile necesare pentru implementarea strategiei şi vânzarea pachetului de acţiuni printr-o ofertă publică secundară iniţială (IPO) la Bursa de Valori Bucureşti. Potrivit biroului de presă al Executivului, decizia privind momentul vânzării pachetului de acţiuni va fi luată de Guvern.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
financiar,
guvern,
vanzare,
pachet,
actiuni,
tarom
/actualitate/guvernul-a-aprobat-vanzarea-unui-pachet-de-actiuni-reprezentand-20-din-capitalul-social-al-tarom-8650770
8650770
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.