Guvernul a amânat până la 1 octombrie introducerea rovinietei electronice

Postat la 30 iulie 2010 14 afişări

Guvernul a amânat cu două luni, până la 1 octombrie, introducerea rovinietei electronice, din cauza numeroaselor contestaţii la licitaţia de selectare a firmei care va realiza noul sistem de plată a tarifului pentru drumuri naţionale, contestaţii care au întârziat punerea în funcţiune a sistemului.

Decizia de amânare a termenului a fost luată prin ordonanţă adoptată de Guvern.

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) anunţase iniţial că rovinieta electronică va fi introdusă la 1 august.

CNADNR a selectat, la sfârşitul lunii decembrie 2009, consorţiul Novensys Corporation/UTI Systems pentru a livra sistemul, valoarea contractului fiind de 35,96 milioane de lei, fără TVA.

Din cauza numeroaselor contestaţii formulate asupra procedurii de achiziţie, contractul a fost însă încheiat abia în iunie 2010, conform documentului adoptat de Executiv.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
rutier,
masini,
rovinieta,
amanare
/actualitate/guvernul-a-amanat-pana-la-1-octombrie-introducerea-rovinietei-electronice-6747184
6747184
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.