Guvernul a amânat o decizie în privinţa despăgubirilor pentru proprietăţile naţionalizate

Postat la 18 aprilie 2012 8 afişări

Guvernul nu a luat o decizie în privinţa noii legi privind despăgubirile pentru proprietăţile naţionalizate, proiectul de act normativ, inclus pe agenda reuniunii de marţi, fiind amânat pentru o şedinţă viitoare, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse oficiale.

"La acest moment, plafonul de despăgubire rămâne la 15% din valoarea bunului, dar Guvernul trebuie să mai analizeze procedurile înainte de a aproba actul normativ, legate inclusiv de dosarele deja depuse", au arătat sursele.

Guvernul a anunţat, săptămâna trecută, că vrea să limiteze la 15% din valoarea reală a bunului în cazul despăgubirilor care vor fi plătite de stat foştilor proprietari pentru proprietăţile naţionalizate şi să elimine posibilitatea restituirii în natură. De asemenea, plata se va face eşalonat pe o perioadă între 10-12 ani, termenul de depunere a dosarului fiind unul de decădere şi stabilit la maximum 90 zile.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Guvern,
decizie,
despăgubiri,
proprietăţi
/actualitate/guvernul-a-amanat-o-decizie-in-privinta-despagubirilor-pentru-proprietatile-nationalizate-9539152
9539152
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.