Guvernul a alocat 18 milioane lei pentru plata datoriilor la constructori şi cheltuieli ale şcolilor

Postat la 18 august 2011 11 afişări

Guvernul a aprobat alocarea a 18 milioane lei, din bugetul Ministerului Educaţiei pe anul 2011, pentru plata arieratelor înregistrate de unităţile de învăţământ preuniversitar de stat faţă de firmele de construcţii şi pentru finanţarea unor cheltuieli de capital ale acestor instituţii de învăţământ. Decizia a fost luată în şedinţa de miercuri a Guvernului.

Potrivit Hotărârii de Guvern, suma aprobată va fi alocată inspectoratelor şcolare pe unităţi de învăţământ de stat prin ordin al ministrului Educaţiei.

Alte stiri pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
guvern,
alocare,
bani,
scoli,
constructori
/actualitate/guvernul-a-alocat-18-milioane-lei-pentru-plata-datoriilor-la-constructori-si-cheltuieli-ale-scolilor-8630497
8630497
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.