Grupul chinez Ping An a preluat cunoscuta clădire Lloyd's din Londra, pentru 260 milioane de lire

Postat la 08 iulie 2013 74 afişări

Grupul chinez de asigurări Ping An a preluat de la banca germană Commerzbank cunoscuta clădire Lloyd's din cartierul financiar City of London, un turn de 14 etaje cu înălţimea de aproape 100 de metri, pentru 260 milioane de lire sterline (300 milioane euro).

Grupul chinez Ping An a preluat cunoscuta clădire Lloyd's din Londra, pentru 260 milioane de lire

 Ping An este prima companie chineză de asigurări care investeşte pe piaţa imobiliară londoneză, potrivit Financial Times.

Lloyd's Building, construită în anii '80, este cunoscută pentru designul "întors pe dos", cu lifturile şi instalaţiile metalice pentru serviciile de apă şi climatizare plasate pe exteriorul clădirii.

Clădirea, proiectată de reputatul arhitect Richard Rogers (Centrul Pompidou - Paris, Millennium Dome - Londra, Curtea Europenă a Drepturilor Omului - Strasbourg), este în prezent sediul companiei Lloyd's of London, cea mai mare piaţă de tranzacţii de asigurare-reasigurare din lume.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/grupul-chinez-ping-an-a-preluat-cunoscuta-cladire-lloyd-s-din-londra-pentru-260-milioane-de-lire-11109182
11109182
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.