Grupul britanic de bricolaj Kingfisher a preluat cele 15 magazine Bricostore din România

Autor: Dorin Oancea Postat la 18 aprilie 2013 81 afişări

LONDRA (MEDIAFAX) - Grupul britanic de bricolaj Kingfisher a preluat de la compania franceză de retail Group Bresson cele 15 magazine Bricostore din România, cu vânzări de 131 milioane de euro anul trecut, şi ia în calcul posibilitatea creşterii afacerii pe termen lung la circa 50 de magazine.

Grupul britanic de bricolaj Kingfisher a preluat cele 15 magazine Bricostore din România

Kingfisher nu a dezvăluit suma tranzacţiei, care urmează să fie finalizată în următoarele două luni.

"Bricostore România a înregistrat vânzări de 131 milioane de euro anul trecut şi profit EBITDA de 5 milioane de euro. Este unul dintre cei mai mari retaileri de bricolaj din România, cu magazine bine amplasate. Folosind formatul Brico Dépôt, există posibilitatea creşterii afacerii pe termen lung la circa 50 de magazine", se arată într-un comunicat al grupului britanic.

După preluarea celor 15 magaizne, Kingfisher ajunge la aproximativ 1.050 de unităţi în nouă ţări din Europa şi Asia.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/grupul-britanic-de-bricolaj-kingfisher-a-preluat-cele-15-magazine-bricostore-din-romania-10762650
10762650
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.