Grup Feroviar Român concurează cu ruşii pentru preluarea companiei naţionale de marfă din Bulgaria

Postat la 27 decembrie 2012 21 afişări

Şapte investitori sunt interesaţi de preluarea diviziei de marfă a companiei feroviare de stat din Bulgaria, BDZ, printre care compania rusă de stat RZD şi Grup Feroviar Român.

Directorul executiv al PPCA, agenţia de privatizare din Bulgaria, a declarat pentru cotidianul Standard, preluat de Novinite, că documentaţia pentru licitaţie a fost deja cumpărată de şase investitori, RZD fiind de asemenea interesată de achiziţie. Cinci dintre investitorii care au cumpărat documentaţia sunt reprezentaţi de firme de consultanţă sau case de avocatură, cu excepţia Bulgarian Railway Company (BRC), controlată de Grup Feroviar Român. Oficialul PPCA a precizat că grupul rus a solicitat o prelungire a termenului până la care pot fi depuse oferte deoarece sărbătorile de iarnă au întârziat pregătirea documentelor necesare.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/grup-feroviar-roman-concureaza-cu-rusii-pentru-preluarea-companiei-nationale-de-marfa-din-bulgaria-10412777
10412777
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.