Gruia Stoica: “nu voi decide să preiau clubul de fotbal Rapid fără un audit amănunţit”

Autor: Razvan Muresan Postat la 20 martie 2013 88 afişări

Gruia Stoica, preşedinte Grampet Group, a declarat: "A existat o invitaţie la dialog din partea dlui George Copos, pentru cumpărarea clubul de fotbal Rapid, invitaţie pe care am onorat-o cu plăcere, dar care, încă, nu s-a finalizat prin adoptarea unei decizii”. Declaraţia preşedintelui Grampet Group comentează informaţiile apărute în mass-media din ultimele zile, referitoare la cumpărarea clubul de fotbal Rapid.

Gruia Stoica: “nu voi decide să preiau clubul de fotbal Rapid fără un audit  amănunţit”

”Analizăm în continuare propunerea făcută. Lucrurile sunt încă fluide, iar o decizie nu este încă cristalizată. Cu siguranţă că nu voi decide să preiau clubul de fotbal Rapid fără un audit  amănunţit. Sutele de mii de fani al Rapid-ului, dar şi cei aproximativ 9.000 de angajaţi ai Grampet Group, merită o decizie atent cântărită.

Sunt flatat de atenţia pe care am primit-o în ultimele două zile din partea mass-media şi nu numai. Această atenţie mă onorează şi mă obligă în acelaşi timp. îmi doresc ca aceeaşi atenţie şi aceeaşi energie să se manifeste şi pe viitor în legătură cu acţiunile întreprinse de Grampet Group, una dintre cele mai mari companii româneşti, care are aproximativ 9.000 de angajaţi şi care a reuşit să pună steagul românesc în 9 ţări europene.

Indiferent ce decizie voi lua în legătură cu clubul Rapid, consider că Grampet Group merită să rămână în atenţia publicului pentru rezultatele excepţionale pe care le are zi de zi şi an de an”, a mai spus Gruia Stoica.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/gruia-stoica-nu-voi-decide-sa-preiau-clubul-de-fotbal-rapid-fara-un-audit-amanuntit-10678720
10678720
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.