Grindeanu: Madame Armand, attention! Aici e cartea

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 20 decembrie 2021 323 afişări

Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu îi răspunde primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, în legătură cu lucrarea „Integrala Lebesgue-Radon în raport cu o măsură complexă”. „Madame Armand, attention! Aici e cartea”, spune social-democratul.

Grindeanu: Madame Armand, attention! Aici e cartea

„Să ştiţi că sunt oameni care se recomandă prin anumite virtuţi. Şi există doamna Armand, care se recomandă prin gunoi. Mult gunoi şi mizerie. A şi spus că povestea cu cartea e o ciorbă reîncălzită din 2017, dar nici măcar asta să ştiţi că nu e. E doar încă o şobolaneală a doamnei Armand. Mă adresez direct doamnei: Madam Armand, attention! Aici e cartea! Aţi pierdut încă un război. Se înscrie în şirul multor altora pe care le-aţi deschis, începând cu războiul gunoaielor”, spune Sorin Grindeanu.

El precizează că a făcut „şcoala la timp şi complet”.

Grindeanu îi sugerează primarului Sectorului 1 al Capitalei, Clotilde Armand, să ceară la Ministerul Educaţiei foile sale matricole din perioada liceului şi facultăţii.

„Un nou caz Florin Roman în Guvernul României”, a acuzat Clotilde Armand, aluzie lac demisia proaspătului ministru al digitalizării.

Clotilde Armand a postat, pe Facebook, o înregistrare video în care soţul său, matematicianul Sergiu Moroianu, afirmă că o lucrare de matematică pe care Sorin Grindeanu susţine că a scris-o împreună cu tatăl său, Nicolae Grindeanu, şi pe care şi-a trecut-o în CV, nu este de găsit nici măcar la Biblioteca Naţională.

Cartea, care se numeşte „Integrala Lebesgue-Radon în raport cu o măsură complexă”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
grindeanu,
armand,
carte

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.