Grindeanu, despre mesajele lui Cîţu: Minciuni şi postări triumfaliste de băieţel alintat

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 20 mai 2021 72 afişări

Mesajele premierului Florin Cîţu sunt „minciuni şi postări triumfaliste de băieţel alintat de tătucul de la Cotroceni”, care nu ţin loc nici de măsuri de sprijin al mediului de afaceri afectat de pandemie, nici de soluţii pentru milioanele de români, afirmă Sorin Grindeanu.

Grindeanu, despre mesajele lui Cîţu: Minciuni şi postări triumfaliste de băieţel alintat

„Ceea ce nu înţelege deloc Florin Cîţu este că minciunile şi postările triumfaliste de băieţel alintat de tătucul de la Cotroceni nu ţin loc nici de măsuri de sprijin al mediului de afaceri afectat de pandemie, nici de soluţii pentru milioanele de români, cu venituri îngheţate, dar cu preţuri din ce în ce mai mari la utilităţi, combustibili şi alimente”, scrie pe Facebook Sorin Grindeanu.

Prim-vicepreşeditele PSD publică şi o hartă a FIS cu măsurile fiscale, cheltuieli si amânări sau scutiri de taxe şi impozite, petru sprijinul firmelor şi populaţiei la finalul luni decembrie.

„P.S. Cât au fost <socialiştii> la guvernare, FMI-ul nu a pus România alături de economiile africane..”, conchide social-democratul.

Premierul Florin Cîţu susţine că informaţiile care circulă despre inflaţie reprezintă un fake news şi anunţă că România este pe locul şase în UE la acest capitol. În plus, Cîţu le sugerează reprezentanţilor PSD să le ofere scuze românilor pentru inflaţia din timpul guvernării lor.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
grindeanu,
cîţu,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.