Greva spontana la RATB: Zeci de soferi au intrerupt lucrul, nemultumiti de introducerea traseelor de noapte

Postat la 15 iulie 2011 27 afişări

Cateva zeci de soferi din RATB au intrerupt lucrul, vineri, nemultumiti de introducerea traseelor de noapte, ei amenintand ca nu vor reveni pe trasee pana cand nu li se va asigura transportul catre casa la finalul programului de noapte.

Directorul Regiei Autonome de Transport in Comun (RATB), Adrian Crit, a declarat ca i-a invitat la discutii pe sindicalisti si ca ii asteapta pe liderii cu care sa poata discuta aceasta situatie."Ceea ce fac ei este total ilegal", a spus Crit.

El a sustinut ca sindicalistii solicita sa li se asigure transportul pana la locuinta, dupa terminarea programului de noapte.Soferii din RATB nu au fost informati in prealabil cu privire la decizia conducerii Regiei de a infiinta cele 23 de trasee de noapte cu autobuzul, sustin reprezentantii Sindicatului Transportatorilor din Bucuresti (STB).

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
RATB,
masini,
greva,
soferi
/actualitate/greva-spontana-la-ratb-zeci-de-soferi-au-intrerupt-lucrul-nemultumiti-de-introducerea-traseelor-de-noapte-8499154
8499154
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.