Greva generala in invatamant din 31 mai, de miercuri nu se mai trec notele in catalog

Postat la 12 mai 2010 16 afişări

Cadrele didactice intra in greva generala din 31 mai, de miercuri nu mai trec notele elevilor in catalog si nu mai participa la evaluarile nationale, iar in 19 mai vor merge la mitingul din Piata Victoriei, a declarat liderul Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant, Aurel Cornea.

Presedintele Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant a precizat ca decizia a fost luata in urma intalnirii de miercuri cu toti liderii federatiilor din invatamant. Cornea a precizat ca protestele vor fi atat in invatamantul preuniversitar, cat si in universitar.

Presedintele Federatiei "Spiru Haret", Gheorghe Isvoranu, a declarat ca sindicalistii din invatamant vor sa nu se aplice masurile de reducere a salariilor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
greva,
invatamant,
profesori,
note,
catalog
/actualitate/greva-generala-in-invatamant-din-31-mai-de-miercuri-nu-se-mai-trec-notele-in-catalog-6112917
6112917
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.