Greva de avertisment la CFR, miercuri intre orele 7.00 si 9.00

Postat la 15 martie 2011 10 afişări

Trenurile nu vor circula, miercuri, intre orele 7.00 si 9.00, deoarece sindicalistii de la CFR Calatori si CFR Infrastructura nu au ajuns la un acord cu reprezentantii companiilor feroviare in urma discutiilor de marti privind incheierea contractelor colective de munca.

Discutiile de marti au durat aproximativ sapte ore, dar nu au schimbat decizia sindicalistilor de a declansa greva de avertisment, a declarat presedintele Federatiei Miscare - Comercial, Gheorghe Fratica. Feroviarii anuntau saptamana trecuta o greva de avertisment, urmand ca trenurile sa nu circule timp de doua ore. Presedintele Federatiei Miscare - Comercial, Gheorghe Fratica, declara, pentru MEDIAFAX, ca actiunea de protest a fost decisa, joi, in cadrul Consiliului National al organizatiei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
transporturi,
CFR,
greva,
avertisment
/actualitate/greva-de-avertisment-la-cfr-miercuri-intre-orele-7-00-si-9-00-8064273
8064273
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.