Greu de vandut 3: City Mall, fara cumparator si la a treia licitatie

Postat la 16 mai 2011 14 afişări

Centrul comercial City Mall din Bucuresti, aflat in faliment, nu a fost vandut nici la a treia procedura de licitatie organizata de Casa de Insolventa Transilvania, la un pret de pornire de 26,2 mil. euro, desi lichidatorul a anuntat saptamana trecuta vanzarea unui caiet de sarcini catre un potential cumparator.

Investitorul nu a depus garantia de 5% (1,3 mil. euro) pentru participarea la licitatie, astfel ca procesul propriu-zis de licitare nu a avut loc.

"Mergem inainte. La sfarsitul saptamanii vom sti noile coordonate privind procedura de valorificare a mallului", spune Radu Lotrean, partener al Casei de Insolventa Transilvania.

Cititi mai multe pe wwww.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
City Mall,
cumparator,
licitatie
/actualitate/greu-de-vandut-3-city-mall-fara-cumparator-si-la-a-treia-licitatie-8269238
8269238
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.